Nieuws

060514 Huis van Europa: Lobbyist Wytze Russchen Leidt in


 

U zou hem een Brussel-expert kunnen noemen. Wytze Russchen loopt al sinds 1996 rond in Brussel. Hij ambieerde een politieke carrière, maar groeide uit tot een toonaangevende lobbyist. Hij wordt door veel mensen 'Het Friese Oliemannetje' genoemd, omdat hij moeilijke onderhandelingen soepel kan laten verlopen. In het boek 'Het Oliemannetje' doet hij hier een knipoogje naar. Zou hij een paar exemplaren mee nemen naar het Eyou2014 debat? Bekijk hier zijn profiel.

Lees meer

   

060514 Huis van Europa: Ook Wouter Booij fungeert als Gespreksleider“Kunst en cultuur mogen niet iets elitairs uitstralen”, een uitspraak van Wouter Booij. Ondanks dat hij waarschijnlijk de jongste van alle gasten is, is hij zeker niet op zijn mond gevallen. Als jongeling heeft hij al jaren ervaring in de politiek en als beleidsmedewerker. Op het debat van 6 mei zal Wouter van ongeveer 13.00 tot 15.00 gespreksleider zijn en onderwerpen als Democratie en Money&Employment behandelen. Klik hier voor Wouter's profiel.

Lees meer

   

060514 Huis van Europa: Hoe democratisch is de EU? Mr. Dr. Thierry Baudet leidt het debat in


 

Een Europees debat kan natuurlijk niet zonder een kritische kanttekening. Mr. Dr. Thierry Baudet is hier de juiste man voor. Baudet is van mening dat supranationale organisaties zoals de EU indruisen tegen de democratische rechtsstaat. Hoe democratisch vindt Thierry de EU? Kom daar achter op 6 mei in Het Huis van Europa!

Thierry Baudet

Lees meer

   

060514 Huis van Europa: Dr. Chris Aalberts spreekt over Act, React, ImpactAct, React, Impact is de campagneslogan van het Europees Parlement met als doel om bewustzijn te stimuleren. Uiteraard kunnen we dit onderwerp niet onbespreekbaar laten op het Eyou2014 debat in het Huis van Europa op 6 mei. Niemand minder dan Dr. Chris Aalberts zal dit onderwerp bespreken. Klik hier om het profiel van Chris Aalberts te bekijken.

Chris Aalberts

Lees meer

   

060514 Huis van Europa: Pam Evenhuis gespreksleider debat Eyou2014


 

H.J.G. (Pam) Evenhuis zal op 6 mei het debat in Het Huis van Europa begeleiden. Hij zal de Europees Parlement campagne slogan; 'Act, React, Impact' en het onderwerp 'Europe, a far from my bed show?' behandelen. Deze onderwerpen zullen in het Engels behandeld worden van 15.00 tot 17.00. Klik hier voor zijn profiel (in het Engels en Nederlands).

Pam Evenhuis

 

Lees meer