Nieuws

9 juli 2013 Verjaardag Joël Voordewind


Café Politiek wenst vandaag Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie Joël Voordewind een fijne 48ste verjaardag toe!

   

9 juli 2014 Verjaardag Joël Voordewind


Café Politiek wenst vandaag Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie Joël Voordewind een fijne 49ste verjaardag toe!

   

31 maart 2014 Verjaardag Mei Li vos


Café Politiek wilt de hartelijke felicitaties doorgeven aan Tweede Kamerlid voor de PvdA Mei Li Vos met haar 44ste verjaardag. Dat het een goed (politiek) jaar mag worden.

   

31 maart 2015 Verjaardag Mei Li vos


Café Politiek wilt de hartelijke felicitaties doorgeven aan Tweede Kamerlid voor de PvdA Mei Li Vos met haar 45ste verjaardag. Dat het een goed (politiek) jaar mag worden!

   

29-05-2013 Stage Ricardo Smits


Ricardo Smits (1990) studeert Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en momenteel stagiair bij Stichting Burger

Lees meer

   

SP Presentatie 8 Punten Plan Tegen Belastingontwijking


De SP fractie presenteert vandaag hun 8 puntenplan tegen de internationale belastingontwijking in Nederland. Voornamelijk maken grote multinationals zich  hieraan schuldig. Nederland is voor deze grote bedrijven een belastingparadijs geworden en maakt daarmee de belastingontwijking mogelijk, aldus de SP.

Lees meer

   

16 september 2013 Verjaardag Fleur Agema


Café Politiek wilt de hartelijke felicitaties doorgeven aan Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) met haar 37ste verjaardag. Dat het een goed politiek levensjaar mag worden!

   

16 september 2014 Verjaardag Fleur Agema


Café Politiek wilt de hartelijke felicitaties doorgeven aan Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) met haar 38ste verjaardag. Dat het een goed politiek levensjaar mag worden!

   

16 september 2015 Verjaardag Fleur Agema


Café Politiek wilt de hartelijke felicitaties doorgeven aan Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) met haar 39ste verjaardag. Dat het een goed politiek levensjaar mag worden!

   

6 november 2013 Verjaardag Geert Wilders


Café Politiek wenst Tweede Kamerlid Geert Wilders een fijne 50ste verjaardag toe. Dat het een goed politiek levensjaar mag worden!