Nieuws

6 november 2014 Verjaardag Geert Wilders


Café Politiek wenst Tweede Kamerlid Geert Wilders een fijne 51ste verjaardag toe. Dat het een goed politiek levensjaar mag worden!

   

6 november 2015 Verjaardag Geert Wilders


Café Politiek wenst Tweede Kamerlid Geert Wilders een fijne 52ste verjaardag toe. Dat het een goed politiek levensjaar mag worden!

   

15-12-2013 Verjaardag Inge van der Velden


 

Vandaag proosten wij op de 21ste verjaardag van onze oud stagiair Inge van der Velden. Wij wensen haar een mooie verjaardag toe!

 

 

   

15 december 2014 Verjaardag Inge van der Velden


Vandaag proosten wij op de 22ste verjaardag van onze oud stagiair Inge van der Velden. Wij wensen haar een mooie verjaardag toe!

 

 

   

15 december 2013 Verjaardag Inge van der Velden


Vandaag proosten wij op de 23ste verjaardag van onze oud stagiair Inge van der Velden. Wij wensen haar een mooie verjaardag toe!

 

 

   

Debat 'Jouw Europa'


Op donderdagavond 16 mei zal van 18:00 - 20:00 uur in het auditorium van de Campus Den Haag, aan Schouwburgstraat 2, het Montesquieu debat over 'Jouw Europa' worden gehouden. Dit debat is vrij toegankelijk, alleen uzelf aanmelden is wel verplicht. De Eurocommissaris Viviane Reding en Europarlementariërs Sophie In 't Veld en Judith Merkies zullen zullen tijdens dit debat spreken.

Lees meer

   

9 mei 2013: Dag van Europa


Op 9 mei wordt in alle EU-landen de Dag van Europa (of Europadag) gevierd. Deze landen staan sinds 1985 stil bij het feit dat op die datum de Franse minister Robert Schuman in een verklaring aangaf dat er een supranationale Europese organisatie moest worden opgericht. Deze organisatie is uitgegroeid tot de Europese Unie.

Lees meer

   

Ledental PvdA stabiel


De gemoederen binnen de PvdA worden bezig gehouden door de discussie over het strafbaar stellen van illegaliteit. Dit heeft er echter niet tot opzeggingen van lidmaatschap geleid. Maandag meldde een zegsman van de PvdA dat het aantal leden stabiel is.

Lees meer

   

06-05-2013 Stage Inge van der VeldenInge van der Velden (1992) woont in Boxtel, nabij Den Bosch, en studeert Bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg. Zij zit momenteel in het tweede jaar van deze studie.

Lees meer

   

1 mei 2013: Internationale Dag van de Arbeid

 


De Dag van de Arbeid is in 1888/1889 begonnen als herdenking van de moord op demonstrerende stakers. Inmiddels wordt met deze dag de strijd en waardigheid van de arbeidersklasse gevierd, waarbij een meer rechtvaardige samenleving centraal staat. In het hele land worden diverse politieke bijeenkomsten gehouden. Toevallig vrij of van plan om dat alsnog te doen? Bezoek een van deze bijeenkomst bij u in de buurt of kom woensdagavond naar Amsterdam.

Lees meer