Nieuws

Stichting Burger Onderzoek naar de Eerste Kamer staat online!Nanda Kurstjens heeft namens Stichting Burger Onderzoek (SBO) haar extensieve onderzoek naar het functioneren en de toekomst van de Eerste Kamer afgerond.

Lees meer

   

18 april 2013: Secretaressedag

 


Zet vandaag uw secretariaatsmedewerker op originele wijze in het zonnetje. Hoe? Heel simpel, ga naar onze Facebookpagina (klik hier) en deel dit bericht via zijn of haar tijdlijn of stuur een privébericht naar uw favoriete secretariaatsmedewerker. Vergeet ons overigens niet te ‘liken’. Wij horen graag of uw kennisgeving wordt gewaardeerd!

Lees meer

   

Lezing over Europa - Arend Jan Boekestijn verzorgt college (deel 2)Op 5 juni zal gastspreker Arend Jan Boekestijn (klik hier) een college verzorgen in Amsterdam waarin hij aandacht besteed aan de komende verkiezingen in Duitsland die in september zullen worden voltrokken. Het college dat wordt verzorgd door de heer Boekestijn zal in het teken staan van de vraag ''Heeft Europa een grote toekomst achter zich?''

Lees meer

   

Lezing over Europa - Arend Jan Boekestijn verzorgt college (deel 1)


Op 8 mei zal gastspreker Arend Jan Boekestijn (klik hier) een college verzorgen in Amsterdam waarin hij aandacht besteed aan de gevolgen van de Italiaanse verkiezingen voor de euro. Het college dat wordt verzorgd door de heer Boekestijn zal in het teken staan van de vraag ''Heeft Europa een grote toekomst achter zich?''

Lees meer

   

VVD fractie Roermond tegen extra agenten


Extra agenten overhevelen van Roermondse naar Maastricht moet niet gebeuren aldus de VVD fractie in Roermond. Volgens de VVD fractie heeft Roermond zelf te weinig agenten om de drugsoverlast in hun eigen stad aan te pakken.

Lees meer

   

14-02-13 Verjaardag Mark Rutte

dfvdsf

   

14-02-13 Verjaardag Mark Rutte

dfvdsf

   

14-02-13 Verjaardag Mark Rutte

dfvdsf

   

16 Kamerleden leggen geen eed af


Er zijn inmiddels 16 leden van de Eerste en Tweede Kamer die hebben aangegeven dat zij geen eed of belofte zullen afleggen bij de inhuldiging van koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Zondag waren er al 14 namen bekend, op woensdag zijn er nog eens 2 bijgekomen.

Lees meer

   

Tekort aan nieuw personeel bij Defensie


Jeanine Hennis-Plasschaert, Minister van Defensie, heeft op dinsdag in een brief aan de tweede kamer laten weten dat de werving van nieuw personeel door haar ministerie nog niet goed loopt. Ze heeft aangegeven dat ze maatregelen zal nemen om de werving te verbeteren.

Lees meer