Evenementen

Café Politiek over buitengebied Castricum


Op 4 maart organiseert de Overleggroep Buitengebied Castricum een Café Politiek over het buitengebied in de gemeente. Vanaf 20.00 uur in De Burgerij in Limmen wordt er met politici en inwoners gesproken over het beleid voor het buitengebied in de nieuwe raadsperiode.

http://www.castricum.nl/index.php?simaction=content&mediumid=2&pagid=8&stukid=73835

Tags: 0
Hits: 2232 0 Reactie

Café politiek VVD Cranendonck
De VVD afdeling Cranendonck organiseert een politiek café op donderdag 20 februari 2014 met als onderwerpen, de sociale zorg en economische ontwikkelingen. Lid van de tweede kamer Cora van Nieuwenhuizen (VVD) komt spreken over de wijzigingen in de sociale zorg en hoe de VVD daarmee omgaat.Tevens zal het Brabantse provinciale statenlid Martijn van Gruijthuijsen spreken over economische ontwikkelingen in de regio en over Cranendonck in het bijzonder.

Tags: 0
Hits: 2214 0 Reactie

Café politiek Hilversum


Op dinsdagavond 11 februari is er weer een Politiek Café in de Vorstin. De verkiezingen naderen nu heel snel dus er is weer de nodige ruimte en tijd vrijgemaakt voor discussie. Gasten zijn dit keer: wethouder Jan Rensen (PvdA), wethouder Lon Jooren-van der Boor (VVD), Jan Kastje (GroenLinks) en Jan de Wit (CU).

Tags: 0
Hits: 2990 0 Reactie

Café politiek Nijkerk


Het Politiek Café zal staan in het teken van de bezuinigingen. Er komen veel meer taken naar de gemeente, maar er is tegelijk veel minder geld beschikbaar. Hoe denken uw lokale politici dat op te lossen? Waar en bij wie gaat het in Nijkerk de komende jaren pijn doen? Gaan beide zwembaden sluiten? Wordt er bezuinigd op de sport? Gaan de gemeentelijke belastingen omhoog?

Tags: 0
Hits: 2392 0 Reactie