Evenementen

Café politiek PvdA Coevorden


De afdeling Coevorden van de PvdA houdt op maandag 17 februari een politiek café in buurtgebouw 't Konamper aan de Thorbeckestraat in de wijk Binnenvree. Speciale gast is Tweede Kamerlid Agnes Wolbert.

Raadslid Betty Hoogeveen heeft de algehele leiding van de avond. Na de inleiding is er een levendige discussie met de zaal en daarbij schuift ook Truus Pot aan. De ontwikkelingen op het terrein van de decentralisaties  worden door deze twee inleiders aan de hand van enkele inspirerende voorbeelden uit de praktijk toegelicht.

Tags: 0
Hits: 2304 0 Reactie

Café politiek met Erik Ziengs en Fred TeevenOp uitnodiging van VVD Westerwolde zijn TweedeKamerlid Erik Ziengs en staatsecretaris Fred Teeven van Veiligheid en justitie op maandag 17 februari te gast bij een openbaar café politiek.

Tags: 0
Hits: 2306 0 Reactie

Café politiek over uitgaan in HarderwijkHarderwijk geniet een grote populariteit als het gaat om uitgaan. Tijdens deze editie van het café politiek wordt daarom de vraag opgeworpen hoe het Harderwijker uitgaansleven in de toekomst moet worden ingericht.

Tags: 0
Hits: 2933 0 Reactie

Café politiek VVD Lochem


De VVD-Lochem organiseert op woensdagavond 19 februari 2014 een café politiek in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. Te gast op deze avond is minister president Mark Rutte.

Tags: 0
Hits: 2321 0 Reactie

Café politiek D66 Teylingen


Geertjan Wenneker, fractievoorzitter van D66 in de Provinciale Staten, zal zaterdag 8 februari als speciale gast aanwezig zijn bij het maandelijkse politiek café van D66 Teylingen.

Tags: 0
Hits: 2389 0 Reactie