Evenementen

Het Haags Verkiezingsdebat
Op woensdag 12 maart krijgen ondernemers en inwoners van Den Haag de kans om kennis te maken met de lijsttrekkers van de politieke partijen in Den Haag. Dan vindt in het Koorenhuis onder leiding van Ferry Mingelen het Haags Verkiezingsdebat plaats.

Tags: 0
Hits: 2414 0 Reactie

Café Politiek Zaltbommel en Maasdriel


De lokale politieke partijen organiseren het Café Politiek op 26 februari 2014. Op deze dag is er de gelegenheid om met de partijen in gesprek te gaan aan de hand van verschillende stellingen en vragen onder leiding van een gespreksleider.

Tags: 0
Hits: 2396 0 Reactie

Debat over de kwaliteit van de gemeenteraad


Op 19 maart 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Twee weken voor deze datum houdt Binnenlands Bestuur, op 27 februari, een debat over de kwaliteit van de gemeenteraad. Met het oog op de overdracht van grote taken in het sociale domein richting gemeenten in de komende collegeperiode is dat extra zorgwekkend: de decentralisaties gaan gepaard met een verdubbeling van het budget waar gemeenten over gaan.

Tags: 0
Hits: 2397 0 Reactie

Café Politiek VVD Diemen
De VVD Diemen organiseert op 10 februari een Politiek Café in Grand Café Blauw. Gastspreker tijdens dit Politiek Café is de heer Loek Hermans, lid van de Eerste Kamer namens de VVD. Daarnaast zal fractievoorzitter Brigitte Wielage spreken over het verkiezingsprogramma, de lokale issues, en wat de VVD Diemen wil en kan betekenen.

Tags: 0
Hits: 2325 0 Reactie

Café Politiek VVD Schouwen- Duiveland


VVD Schouwen-Duiveland organiseert op 7 februari een Politiek Café op het eiland in aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen. Hier zullen de kandidaten aanwezig zijn en zal de lijsttrekker zijn visie op de komende jaren geven.

Tags: 0
Hits: 2218 0 Reactie