Evenementen

Debat 'Domineert euroscepsis de Europese verkiezingen?'


Kom op woensdag 3 juli naar perscentrum Nieuwspoort waar een door het Montesquieu Instituut georganiseerd debat plaats vind. De hoofdstelling luidt: Domineert euroscepsis de Europese verkiezingen?

Tags: 0
Hits: 2849 0 Reactie

Politiek Café PvdA


Kom op donderdag 27 juni 2013 naar een door de PvdA in Voorne-Putten georganiseerd Politiek Café in Hekelingen, nabij Spijkenisse.

Tags: 0
Hits: 2790 0 Reactie

Boekpresentatie: Het Haagse BinnenhofOp donderdag 16 mei om 16.30 uur vindt de presentatie van het boek Het Haagse Binnenhof. Acht eeuwen centrum van de macht plaats. Mr. J.P.H. Donner, vicepresident van de Raad van State, neemt het eerste exemplaar in ontvangst in het Bezoekerscentrum ProDemos , Hofweg 1 in Den Haag.

Tags: 0
Hits: 2690 0 Reactie

EUROPA Lezing: Michiel Servaes (PvdA)Op maandag 6 mei zal vanaf 20:00 uur het derde deel worden georganiseerd van de Europa-serie. De lezing zal worden gehouden in The Florin, aan de Nobelstraat 2 te Utrecht.

Tags: 0
Hits: 2819 0 Reactie

Jaarlijkse 1 mei-viering bij het Spiekman monumentDe jaarlijkse herdenking bij het Spiekmanmonument op de Mathenesserdijk in Delfshaven met Astrid Jungerius, Els Kuijper en Karin Adelmund als sprekers, zangkoren en kranslegging. Daarna met z'n allen koffie drinken in het wijkgebouw Spiekman waar 'trias Politica' voor zang en gitaarmuziek zullen zorgen.

Tags: 0
Hits: 2848 0 Reactie