Evenementen

Mediacircus Democratie


Op zondag 21 april zal er in De Balie, aan de Kleine Gartmanplantsoen 10 te Amsterdam, een debat plaatsvinden genaamd 'Mediacircus Democratie De verstikkende omhelzing van politiek en media'. De tickets variëren van 9 tot 12.50 euro en zijn te koop op de website van de balie. In een tijd waarin het nieuwe kabinet haar plannen presenteert in een talkshow, een journalist eisen kan stellen aan duur en inhoud van een vraaggesprek en politici die het ‘niet lekker doen op tv’ ook niet meer mee mogen spelen, kijken we in De Balie achter de schermen van het mediaspektakel.

Tags: 0
Hits: 2466 0 Reactie

Unie- en leden congres ChristenUnie


Op 13 april 2013 houdt de ChristenUnie haar landelijk voorjaarscongres in Ede. Bent u lid van de ChristenUnie? Dan bent u van harte welkom op dit congres. Het ochtendprogramma bestaat uit het Uniecongres. Dit is toegankelijk voor alle leden, maar alleen afgevaardigden hebben stemrecht. Inspraak hebben? Dat kan via uw Kiesvereniging. Het congres begint om 10:00 uur en is rond 16:00 uur afgelopen.

Tags: 0
Hits: 2584 0 Reactie

28 maart 2013: Jonge Ambtenarendag Arnhem


Logo JAD13

De stichting Jonge Ambtenaren organiseren sinds 2007 elk jaar een bijeenkomst om jonge ambtenaren in de leeftijd van ongeveer 20 tot en met 35 jaar te inspireren. Dit jaar wordt het evenement gehouden in Arnhem met als thema ‘Jong verbindt… ... elkaar, generaties en de samenleving’. Klik hier voor het dagprogramma en hier voor de locatie.

Tags: 0
Hits: 2735 0 Reactie

Wordt de Eerste Kamer te machtig?


Op woensdag 3 april zal het Montesquieu Instituut een debat organiseren over de positie van de Eerste Kamer. Dit debat zal worden gehouden in Perscentrum Nieuwspoort wat is gelegen aan de Lange Poten nummer 10, te Den Haag. Dit evenement is van 17:15 tot 18:30. Toegang tot dit evenement is kosteloos. Thom de Graaf (Eerste Kamerlid voor D66), Tiny Kox (Eerste Kamerlid voor de SP), en Bert van den Braak (parlementair historicus PDC, schreef zijn proefschrift over de Eerste Kamer) zullen met elkaar in debat treden over dit onderwerp. Het debat staat onder leiding van Max van Weezel.

Tags: 0
Hits: 2557 0 Reactie

Politiek Café CDA Amsterdam


Het CDA Amsterdam organiseert op woensdag 17 april een nieuw politiek café! Dit evenement zal worden gehouden van 19:30 tot 23:00 in de Schreierstoren, te Amsterdam. De gasten van de avond zijn wethouder Eric Wiebes en Tweede Kamerlid Sander de Rouwe. Zij zullen met elkaar en met u in debat treden over de onderwerpen gerelateerd aan: verkeer, vervoer en infrastructuur.

Tags: 0
Hits: 2710 0 Reactie