Evenementen

Politiek Café Piment


Op zondag 7 april zal er in de Doetinchemse Schouwburg Amphion vanaf 15:00 uur weer een nieuw Politiek Café Piment onder leiding van Wouke van Scherrenburg en co-host Ron Fresen plaatsvinden. De entree prijs is 5 euro. In deze editie zullen Halbe Zijlstra (fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer), Wim van Krimpen (museum directeur Villa Mondriaan), en Willem Bouman (wethouder in Doesburg) te gast zijn.

Tags: 0
Hits: 2603 2 Reactie's

Conservatief Café: Monarchie of republiek?


Op woensdag 17 april zal Conservatief Cafél in het stadscafé & restaurant De Zalm te Gouda vanaf 20:00 een debat organiseren genaamd 'Monarchie of republiek?'. De entreeprijs is 12 euro, hiervoor krijgt u tevens koffie of thee en twee drankjes aan de bar. Arendo Joustra (hoofdredacteur van het Elseviers Weekblad) en Anjo Clement (voorzitter van het nieuwe Republikeins genootschap).

Tags: 0
Hits: 2578 0 Reactie

Boekpresentatie: De politiek van de euro


Op woensdag 20 maart zal er van 15:00 tot 17:00 uur de boekpresentatie van: De politiek van de Euro, Biografie van een kwetsbare munt worden gehouden in het Nutshuis aan de Riviervismarkt nummer 5, te Den Haag. Na een column door FD-verslaggever en columnist Martin Visser, zal het eerste exemplaar worden uitgereikt aan Jeroen Dijsselbloem, minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep.

De politiek van de euro is een kritische analyse van de eurocrisis, geschreven door ingewijden. Wat zijn de oorzaken, de gevolgen en de oplossingen van de meltdown? En vooral: hoe kunnen we voorkomen dat zoiets opnieuw gebeurt?

Tags: 0
Hits: 2518 0 Reactie

SGP-Jongeren Gouda: Themabijeenkomst over de 'Schreeuw om Leven!'


Op dinsdag 19 maart  organissert SGP-Jongeren een themabijeenkomst vanaf 19:30 in de Driestar Educatief (PABO) aan de Burg. Jamessingel 2 te Gouda. Deze themabijeenkomst heet 'Schreeuw om leven'.

Tags: 0
Hits: 2549 0 Reactie

Cursus Politiek Actief


Denkt u erover om actief te worden in de gemeenteraad? Of wilt u graag meer weten over de werking van de lokale politiek? Dan is de cursus Politiek Actief van ProDemos iets voor u.

Op 15 maart  is de deadline voor inschrijven. De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten en zijn op woensdagavonden (19:30 tot 22:00) of zaterdagochtend (10:30 tot 13:00) bij Prodemos aan de Hofweg 1, 2511 AA, Den Haag. De eerste bijeenkomst is op 20 maart. Deelname kost 75 euro (inclusief lesmateriaal).

Tags: 0
Hits: 2469 0 Reactie