Latest Entries

170414 Politiek Café over Afluisterpraktijken


ProDemos organiseert op de avond van donderdag 17 april, in de Centrale Bibliotheek (Spui 68, Den Haag) een politiek café over afluisterpraktijken, de NSA, wat er precies gebeurt is en wat voor rol politici en journalisten hebben. Tevens is er de mogelijkheid om de tentoonstelling 'Afgeluisterd' te bekijken. De toegang is gratis, maar er moet wel van te voren geregistreerd worden!

ProDemos

Tags: 0
Hits: 2370 0 Reactie

130414 Bart de Wever bij 'Volkskrant op Zondag' in Amsterdam


Op 13 april organiseert de Volkskrant 'De Volkskrant op Zondag' in de Rode Hoed, een debatprogramma over Europa met onder andere Bart de Wever en Frits Bolkestein.

De Volkskrant

 

Tags: 0
Hits: 7288 0 Reactie

Chris Aalberts: de beloften van de doe-democratie.


De laatste maanden horen we steeds vaker over de participatiesamenleving en de doe-democratie. Burgers moeten meer overheidstaken zelf oppakken en zo kan de overheid op afstand blijven. De burger is zelfvoorzienend geworden en de overheid moet de burger slechts faciliteren. Werkt dit ook echt? De doe-democratie doet vier beloften.

Tags: 0
Hits: 2491 0 Reactie

Café Politiek in Winsum


13 maart is er een Café Politiek in Café J&A in Winsum. Vanaf 19.30 gaan de lijsttrekkers in debat over Economie en Werkgelegenheid, Sociale Zaken, Zorg & Welzijn, Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening, Sport en Onderwijs onder leiding van Alje van Bolhuis.

http://www.noorderkrant.nl/evenementen/18455/politiek-cafe-in-winsum/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=politiek-cafe-in-winsum

Tags: 0
Hits: 2395 0 Reactie