Latest Entries

Café politiek Plaatselijk Belang Hardenberg
In dorpshuis De Planeet in De Krim wordt maandag 17 februari een café politiek. Alle acht de politieke partijen uit de gemeente Harderberg hebben de medewerking toegezegd. De partijen introduceren zich kort en vervolgens worden de lijsttrekkers aan de tand gevoeld over stellingen en een aantal onderwerpen. De organisatie is in handen van Freddy van Faassen en het bestuur van Plaatselijk Belang.

Tags: 0
Hits: 2386 0 Reactie

Café politiek Zandweg Oostwaard
De wijkcommissie Zandweg Oostwaard organiseert op woensdag 5 februari een café politiek. Dit wordt het eerste verkiezingsdebat voor de lokale politici.

Tags: 0
Hits: 2240 0 Reactie

Café politiek over sportbeleid 2014-2018 in Wageningen


De sportraad Wageningen, in samenwerking met Sportservice in Wageningen, organiseert op donderdag 6 februari een café politiek in de kantine van KV Wageningen. Deze bijeenkomst staat in het teken van de aankomende raadsverkiezingen in maart. Het doel van deze avond is een wenselijk collegeprogramma te formuleren ten aanzien van het sportbeleid voor de komende raadsperiode.

Tags: 0
Hits: 2460 0 Reactie

Café Politiek VVD Westervoort


Op 5 februari organiseert VVD Westervoort een Politiek Café in het Kultuurhus de Nieuwhof in Westervoort. Bij deze Café Politiek zullen Bas van 't Woud (zorg) en Roald van der Linde (economie) aanwezig zijn. Zij zullen een lezing verzorgingen tijdens deze avond.

Tags: 0
Hits: 2499 0 Reactie

Het Haags Verkiezingsdebat
Op woensdag 12 maart krijgen ondernemers en inwoners van Den Haag de kans om kennis te maken met de lijsttrekkers van de politieke partijen in Den Haag. Dan vindt in het Koorenhuis onder leiding van Ferry Mingelen het Haags Verkiezingsdebat plaats.

Tags: 0
Hits: 2389 0 Reactie