Latest Entries

Café Politiek op de radio


Radio Bodegraven zendt vrijdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur een rechtstreeks Café Politiek uit vanuit de Oudheidkamer in Reeuwijk-Brug. Tijdens de uitzending mogen belangstellenden in en uit lopen en kunnen mensen ook telefonisch een vraag stellen aan de gasten.

Tags: 0
Hits: 2687 0 Reactie

Premier Rutte te gast bij café politiek in Hoogeveen


Woensdag 29 januari 2014 brengt premier Rutte een werkbezoek aan de gemeenten de Wolden en Hoogeveen. Dit werkbezoek wordt 's avonds afgesloten met een Politiek Café in Hoogeveen. Hier gaat premier Rutte in discussie met het publiek tijdens een Politiek Café in Grand Café het Postkantoor in Hoogeveen.

Tags: 0
Hits: 2293 0 Reactie

Gemeenteraadverskiezingen en landelijke politiek


De nationale politiek kan van grote invloed zijn op de lokale verkiezingen. Binnen dit debat op woensdag 5 februari 2014, georganiseerd door het Montesquieu Instituut, wordt gekeken naar welke rol landelijke kwesties en nationale politici spelen tijdens deze lokale verkiezingen.

Tags: 0
Hits: 2311 0 Reactie

Column Mat Herben - Bange of boze burgers?


Als je het nieuws volgt, zou je werkelijk gaan geloven dat de burger een angsthaas is, of zou moeten zijn. De overheid en actiegroepen, geholpen door de media - voor wie sensatie belangrijker is geworden dan waarheidsvinding – tuimelen over elkaar aan met waarschuwingen. We worden bedreigd door financiële rampen, voedselrisico’s, dierziekten, griepvirussen, overstromingen, klimaatverandering, hackers en cyberoorlog, om maar een greep te doen.

Tags: 0
Hits: 2945 0 Reactie

Column Mafuganova Politiek - Angst en de Politiek. Met een Vleugje Humor.


“A N G S T” Wie kent het niet.

Vele psychiaters zijn er rijk door geworden. ( ca. €200,- per uur)

Vaak valt het wel mee, want voor bijna alles is er wel een pil.

Tags: 0
Hits: 2794 0 Reactie